Some of my favorite quotes
Publicerat den

 
Don't count the days. Make the days count. En av mina absoluta favoriter. Sitt inte och räkna ner dagarna till fredag, eller till nästa resa. Lev nu. Lev nu och gör denna dagen till en bra dag. De sista veckorna i sommras innan Nicke åkte var ganska tuffa just för att vi visste att om X antal dagar så var vi tungna att säga hejdå. Men istället för att sitta och tänka på det så gjorde vi såå himla mycket de sista veckorna. Roadtrips, stockholm, segling och en massa annat. Det är så viktigt att leva i nuet och ta tillvara på just denna dagen, istället för att bara ta sig igenom dagarna till det där datumet som du väntat på kommer. Lev fram till det. 
 
You are woth more than you think. Tänk alltid alltid alltid på att du är värd det absolut bästa. Du är grym och låt ingen få dig att tro något annat! 
 
Do more of what makes you happy. Så enkel quote men typ den viktigaste. Jag brukar tänka att man lever bara en gång så se till att göra saker som gör dig glad! En av de orsaker till att jag tog ett sabbatsår var för att jag älskar friheten att känna att jag kan göra precis det jag vill, när jag vill. Men vad du än gör i ditt liv, se till att hinna med de saker som gör dig lyckligast för det är det viktigaste i livet.


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?