Enkel vardagsfrisyr
Publicerat den

 
Dagens frisyr. Jag ville få håret ifrån ansiktet men ville göra något annorlunda än att bara sätta upp det i en hästsvans så det blev såhär. Hittade även min söta rosett här hemma, som kommer från accessorize. ❤Day to night
Publicerat den

Day to night
 
Älskar denna klänningen från Valentino. En perfekt klänning att bära både under dagen och kvällen. På dagen hade jag matchat den med en stor clutch att ha under armen, ett par enkla och klassiska svarta ballerinaskor och en matchande klocka runt handleden. 
 
På kvällen hade jag matchat den med vita accessoarer. En vit clutch från Rebecka Minkoff (som gör underbart fina väskor) och ett par vita nätta klackar. Håret hade jag lockat och satt upp i en hästsvans. ♥Hiking
Publicerat den

 
Hej på er. Nu är vi hemma igen efter några härliga dagar i Sälen med Nicke och hans familj. Har varit en jättemysig liten getaway! Ett par härliga och väldigt mysiga dagar. Det blev även vandring två av dagarna, vilket var första gången för mig. Det gick faktiskt väldigt bra och det var roligt och härligt att röra på sig och utmana sig lite!
 
Nu är vi iallafall hemma igen och de närmsta dagarna ska jag fortsätta att spendera tid med Nicke. Inte långt kvar tills han åker nu och jag vill ta tillvara på varje dag tillsammans såklart nu innan! Så datorn är bortprioriterad ett tag till men jag har fixat många inlägg till bloggen framöver så ni lär inte märka det så mycket här på bloggen. Om en vecka dock är allt tillbaka som vanligt, med mycket uppdatering och ja, som bloggen brukar rulla på. Har en del planer och ideer för bloggen inom den närmsta tiden så kommer ha mycket iinspiration och motivation till bloggen under hösten!
 
Hoppas allt är bra med er! Kram ♥