Snowing
Publicerat den

 
Ville bara kika in och önska er en fin fredagskväll. Min spenderar jag hemma med familj + pojkvän då min bror åker på sin årliga skidsäsong imorgon. Så det blir middag och mys! Bilen rullar inatt till flygplatsen så funderar fortfarande på om jag ska gå och lägga mig eller sitta uppe tills dess, jag är en riktig nattuggla så att sitta uppe låter lockande! 
 
Imorgon efter en flygplatsvisit blir det nog utgång med lite tjejer på kvällen och sen på söndag en hel shoppingdag. 
 
Just det, fick en jättesöt kommentar från en läsare där hon bl.a. skrev att hon gärna ville se ett kollage med kjolar och det kommer upp, förhoppningsvis på söndag!  
Kram på er. 
 
Förövrigt så snöar det fortfarande här och jag som är en riktigt sommarflicka är såhääääär excited. Jag tycker det är så otroligt mysigt just nu. Dock efter den 1 januari så vill jag att det ska vara sommar igen, 30 grader och shortsväder. Men just i december är det helt underbart!Transform summer into fall and winter
Publicerat den

transform summer into fall and winter
 
Alla har vi kläder som vi måste lägga undan när hösten och vinter kommer. Jag är dock en riktig klänning och kjol (som ni säkert märkt) tjej och vill bära mina favoriter så länge som möjligt. Här är en outfit som jag gjorde och som visar hur du kan hålla kvar dina klänningar en liten bit in på hösten och vintern. Ta en tjock, stickad cardigan över klänningen, ett par knästrumpor som sticker upp lite vid kanten av riding bootsen, en mössa och en go halsduk i samma färg. Sen tillkommer ju även strumbyxor, en vinterkappa och lite annat smått och gott då klimatet här är freeezing. Men det går att se chic ut även under vintern även fast inspirationen är lite segare då än under sommarhalvåret! 
 Chic
Publicerat den

 
Satte ihop en outfit som jag tänkte ha på söndag då julshopping och mys i stan står på schemat. Lägg till ett par svarta strumbyxor, svarta ankelboots och en kappa.