Flowers in my hair
Publicerat den

 
Har bytt ut mina favoriter, rosetterna mot blommor nu i sommar (ni kan vara lugna, så fort sommaren är slut kommer rosetterna fram igen, hehe). Tycker det ser så fint och somrigt ut med blommor i håret nu på sommaren. Måste dock skaffa mig plastblommor, blir alltid lika nervös att det ska finnas små kryp i blommorna som ska lägga ägg i håret typ, haha. Inte för att jag tror att just hår är deras prio ett på var de ska lägga sina ägg men man vet aldrig va de små krypen kan hitta på! Just smile
Publicerat den

 
Har spenderat hela dagen med fina Frida. Hon kom redan åtta imorse och åkte vid fyra så det blev en väldigt go dag tillsammans. En riktigt Elvira och Frida dag med serier (One three hill är ju grym!), glass, massa prat och lite film från när vi var yngre. Så mysigt!
 
Nu ska jag försöka fixa fram ett frisyrinlägg till er så snabbt jag bara kan ♥
 Be creative
Publicerat den

 
Min frisyr idag. De flesta frisyrer jag gör börjar faktiskt med att den frisyr som jag tänkt göra blir misslyckad, som här hade jag tänkt göra en vanlig inbakad fläta men det blev för lös i mitten så då satte jag istället en tofs där och lät början av håret vara kvar i den inbakade flätan och resten fick bli en enkel hästsvans med en hårslinga lindad runt tofsen.