Gårdagens
Publicerat den

 
Gårdagens klänning och frisyr. Brukar oftast göra så att jag väljer kläder först och sen frisyr efter det, så eftersom klänningen är ganska uppklädd så valde jag en lätt och lite slarvig fläta, lät resten av håret hänga bak med några slingor fram. Påsk och födelsedagsfirande
Publicerat den

 
Hej på er. Först och främst, dummadumma Elvira som har varit usel på att uppdatera under veckan...Men har varit trött, stressad och helt enkelt inte haft tid även fast jag har velat gå in och skriva här. Men nu är det påsk och nästa vecka har jag ingenting planerat mer än att mysa, spendera tid med vänner, pojkvän och familj och bara ta det lungt! Och blogga!
 
Såå nu över till vad som händer idag :) Hoppas alla har haft en jätte bra dag med massa godis och mys. Jag har fått två påskägg som jag gått runt och mumsat på under hela dagen, har myst runt i pojkvännens skjorta och mina knästrumpor och haft en väldigt bra dag. Nu ska jag dock hoppa i någon klänning och fixa mig lite för snart kommer släkten då mamma fyller år idag. Så ett stort grattis till världens bästa mamma ♥ Ska bli super kul! 
 
Nu ska jag dra mig ifrån datorn och mitt underbara påskägg och göra mig iordning, så jag hinner få upp dagens frisyr här lite senare :) KramMonday
Publicerat den

 
Godmorgon. Älskar att vakna i min säng och se detta över. Alla mina favorit kläder hänger på galgarna och favorit tröjorna ligger på hyllan över. Ett bra sätt att börja dagen på om man älskar kläder, haha! Ha en bra dag så hörs vi senare. :)