Update + Hair
Publicerat den

 
Hej på er. Känns som att det var längesedan jag satt och uppdaterade här. Har haft fullt upp och inte hunnit att lägga ner så mycket tid på bloggen dessa dagarna. Jag är mycket mer för kvalite framför kvantite så om jag inte får ihop ett inlägg som jag gillar så låter jag det hellre stå tomt. Tar flera timmar per dag med bilder och inlägg och orkar jag inte fixa en del kvällen innan så blir det ibland tomt. Men nu är jag tillbaka igen. Att blogga, ta bilder och skriva är något av det roligaste jag vet!
 
Iallafall. Hoppas ni haft en bra tisdag! :) Jag kom hem för en liten stund sedan. Har varit iväg hela dagen. Har behövt fixa en hel del saker på min to-do-lista det senaste. Så kan nu checka av alla pass-saker inför resan,  ett läkarbesök och har även varit och fixat en ny synundersökning då jag tror att min syn tyvärr blivit sämre. Så har helt enkelt försökt att vara ganska effektiv det senaste, haha. Var hos läkaren idag, vilket gick bra. Tycker läkare alltid är så himla trevliga, så kommer alltid ut med ett leende även fast själva besöket och anledningen till varför man är där inte är de roligaste. Dock sitter jag nu här med lite medicin och träningsförbud. Haha, nejdå är inte så allvarligt som det låter. Var där för jag har sån värk i min nacke och axlar och ibland upp i huvudet. Inget farligt men får nu inte träna så mycket de närmsta veckorna och måste försöka ta det lungt då jag är såå stel och kroppen måste hinna återhämta sig. Men ska träffa en sjukgymnast så fort jag kan för att få lite övningar och så, så jag är nöjd! 
 
Men nu känns det så skönt att vara hemma igen och få gosa in mig i min mjukisdress och ett par raggsockar. Nu blir det middag, så vi hörs mer imorgon. Massa kramar ♥Cosy
Publicerat den

Lazy
 
 
Tror de flesta av oss har de där dagarna då man bara vill ha på sig något enkelt och avslappnat. Då är ett par snygga jeans, en enkel t-shirt och lite roliga och färgglada accessoarer några måsten. ♥Some of my favorite quotes
Publicerat den

 
Don't count the days. Make the days count. En av mina absoluta favoriter. Sitt inte och räkna ner dagarna till fredag, eller till nästa resa. Lev nu. Lev nu och gör denna dagen till en bra dag. De sista veckorna i sommras innan Nicke åkte var ganska tuffa just för att vi visste att om X antal dagar så var vi tungna att säga hejdå. Men istället för att sitta och tänka på det så gjorde vi såå himla mycket de sista veckorna. Roadtrips, stockholm, segling och en massa annat. Det är så viktigt att leva i nuet och ta tillvara på just denna dagen, istället för att bara ta sig igenom dagarna till det där datumet som du väntat på kommer. Lev fram till det. 
 
You are woth more than you think. Tänk alltid alltid alltid på att du är värd det absolut bästa. Du är grym och låt ingen få dig att tro något annat! 
 
Do more of what makes you happy. Så enkel quote men typ den viktigaste. Jag brukar tänka att man lever bara en gång så se till att göra saker som gör dig glad! En av de orsaker till att jag tog ett sabbatsår var för att jag älskar friheten att känna att jag kan göra precis det jag vill, när jag vill. Men vad du än gör i ditt liv, se till att hinna med de saker som gör dig lyckligast för det är det viktigaste i livet.