Straight vs curly
Publicerat den

 
Får fortfarande frågor på vilken locktång jag använder. Jag lockade ju mitt hår för några dagar sedan och använde då min minsta locktång. På bilden ovan kan ni se skillnanden på längden när jag har mitt naturliga hår och när jag lockar det med den locktången. Jag använder mig av den minsta locktångensom ni kan se i DETTA inlägget.Hairstyle guide
Publicerat den

1. Om man har kortare hår är det lättaste sättet att bara dra runt håret och sätta fast det med hårnålar men blir det mycket hår som hänger löst så tycker jag att det lättaste är att dela upp håret i två sektioner.
2. Jag brukar fläta dem i två flätor men det funkar ochså att t.ex. tvinna dem.
3 och 4. Dra den högra flätan runt och sätt fast med hårnålar  
5. Dra den vänstra åt motsatt håll och sätt fast med hårnålar.
 
Sen är det klart. Så det jag gör som är lite skillnad mot det vanliga är att jag delar upp håret i två sektioner istället för att ta allt på en och samma gång. Det blir mycket lättare att jobba med än att försöka få det jämt med en enda tjock fläta. Vill du vara extra flitig så kan du även testa detta sätt som jag visar i DENNA videon. :)
 Frapino
Publicerat den

 
Tog mig en fika med bästa Linda nu på eftermiddagen. Nu ska försöka fixa en liten guide på hur jag gör med mitt långa hår när jag gör en hairdonut då jjag har fått en förfrågan på det. Får se hur det går men förhoppningsvis dyker det upp lite bilder på det om ett par timmar!