Pink
Publicerat den

 
Goodmorning wednesday. Och godmorgon påå er. Jag vaknade upp med ännu mer träningsvärk än häromdagen. Efter ett bodypump pass i måndags, som jag har haft ett långt uppehåll ifrån och en ofrivillig promenad på en mil igår (ja, det är en lång historia) så mår mina ben sådär, haha. Idag blir det vila, ska kasta mig i sängen såfort jag kommer hem i några timmar. 
 
Ha en goo dag hörni. Och juste, ni får väldigt gärna komma med lite förslag vad ni vill se här på bloggen. Behöver lite inspiration och tips, så är det något speciellt ni vill se, eller något ni vill se mer av så ska jag försöka fixa det! Nu: ta mig upp ur sängen. ♥Matilda

haha träningsvärk är inget kul! ;) Det hade varit kul med lite mer hårtips!

Svar: Absolut, det ska jag försöka fixa :D
elvirall.blogg.seURL: http://matiiildaa.blogg.se


Fanny

Outfits du har så fin stil :)

Svar: Åh tack sötnos! Absolut, det ska jag försöka fixa :) kram
elvirall.blogg.seURL:


Evelina

Hej! Jag älskar verkligen din blogg, har läst den ganska länge nu och jag skulle vilja se ännu fler frisyrer och gärna tips på hur man kan göra en tjock fläta i luggen, jag tycker det är svårt att få till den tjock från början då man inte kan ta med så mycket hår, något tips? Tack för en awsome blogg!!

Svar: Åh tack snälla du, va glad jag blir!! :D Ska fixa fler frisyrer, en är uppe redan nu :D och ska försöka fixa någon guide på en fläta i luggen! Massa kramar ♥
elvirall.blogg.seURL: http://evelinarebecka.forme.se/


Angelica

Hej,najs blogg med snygga bilder men hur får du till dina bilder bakifrån? jag är lite trött på att ta bilder i spegelen, tips? :)

Svar: Jag har ställt in kameran på ett läge så att den tar kort efter 10 sekunder. Så då ställer jag bara upp den och väntar i 10 sek så tar den :)
elvirall.blogg.seURL: http://singaporealaangie.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?