Vår kalifornien-resa del 3
Publicerat den

Godmorgon på er. Börjar morgonen med en bildbomb och ett inlägg med tredje och sista delen av vår Kalifornien resa. HÄR hittar ni första delen av Santa Barbara och HÄR hittar ni andra delen när vi var i Los Angeles.
 
Sista tiden spenderade vi enbart i Santa Barbara. Vi var lite brunare, gick inte vilse längre utan hade nu koll på state street, hade våra små rutiner som att gå till Ralphs varje kväll och köpa godis, var stammisar på vår favorit resturang och ja, trivdes helt enkelt väldigt bra!
Vi var med till Fridas skola, fick hänga med på en lektion. Träffa hennes lärare och höra alla i hennes (inklusive Frida) musikklass sjunga. Sjukt imponerande, alla gick upp och sjöng framför alla och sen skulle de få omdömen. Så coolt! Jag och Linda var dock glada över att fått sitta på våra stolar och bara vara åskådare! Sen var det mycket poolhäng och strandhäng blandat med shopping på state street. Vi åt ganska ofta på vårat favvoställe The Happit, godaste hamburgarna, och åt frozen yoghurt liiite för ofta. Vi hade myskvällar nästan varje kväll (hur mysigt är det inte att ha det varje kväll i en månad?!) tillsammans med Frida och roomisarna Emilia och Ellen, så otroligt goa! Tacomys, flmkvällar, resturangbesök och mys i bubbelpoolen på hotellet var lite av det vi hittade på tillsammans.
 
Något av det bästa vi gjorde i SB var helt klart den gången vi lånade cyklar på hotellet (de som bodde där fick låna dem några timmar en dag) och cyklade iväg längs strandpromenaden. Hade jag haft en Beach Cruiser hade jag cyklat varje dag, så söta och otroligt härliga att cykla runt på!
 
Efter fyra underbara veckor blev det plötsligt dags för oss att säga hejdå. Mitt på natten den 29 maj (efter att ha struntat i att sova och istället om och om igen packat om och försökt att få ner vikten till under 23 kg...) rullade vi ut från Santa Barbara mot LAX. Med tre tröjor på mig (nödlösning när vikten inte räcker till) fick vi springa mellan terminalerna då vi blev avsläppta fel. Vi kom fram tillslut, lämnade in väskorna, gick igenom en massa kontroller och kom på planet. Där blev det både sex and the city och lite friends-avsnitt blandat med tjöt med min gummsa brevid mig och efter X antal timmar landade vi på svensk mark.
Kan bara säga att denna månaden var så otroligt sjukt underbar, rolig, mysig, härlig, bäst! Både jag och Linda blev helt förälskade i SB. Jag rekommenderar verkligen att åka dit om ni funderar på att dra er mot varmare breddgrader och Kalifornien lockar. Det är så mysigt, lagom stort, bra shopping, resturanger, strand och härliga människor. Hade en helt sjukt galet bra resa, kunde inte blivit bättre ♥



Karin

Väldigt vackra bilder :)
Vilken bildredigeringsprogram använder du?



URL: http://xn--smslntoppen-08a.se/


ELIN

åh vilka härliga bilder, skulle också vilja åka dit!:)



URL: http://bbaraaelin.blogg.se


ELIN

åh vilka härliga bilder, skulle också vilja åka dit!:)



URL: http://bbaraaelin.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?