Vår kalifornien-resa del 1
Publicerat den

Bilder: Några är mina men de flesta har duktiga Linda tagit, kolla in hennes blogg HÄR
 
Den tredje maj blev det tidig uppgång, åkte hemifrån vid fyra på morgonen och första flyget gick sju från Göteborg till amsterdam. Flygningen gick bra, dock fick vi inte platser brevid varandra mellan amsterdam och LAX men platsen brevid Linda var nästan den enda i flygplanet som ingen satt på så jag hoppade fram till hennes rad. Där blev det mycket filmtittande, prat och lite sömn och efter 11 timmar landade vi äntligen i Loos Angeles. Efter lite om och men så kom tillslut en bil som hämtade upp oss som skulle till Santa Barbara och vi rullade iväg mot Frida. Bilturen tog kanske ungefär två timmar och med två otroligt övertrötta tjejer så retade vi nog upp de övriga passagerarna när vi satt och skratta åt allting konstant i två timmar, haha. När vi kom fram fick vi äntligen kramat om vår fina Frida som vi inte sett på 9 månader, galet?! 
 
Vi bodde på Santa Barbara Oceana Hotel hela månaden (förutom de sista tre nätterna) och vi trivdes otroligt bra där. Enorm säng (Jisses va jag saknar den!), jättefin utsikt, två stora pooler (den ena låg vi nästan alltid ensamma vid), en bubbelpool, stranden låg bara över gatan, åh ja det var galet bra! Bo där om ni åker till SB!
 
Den första tiden blev det mycket pool och strandhäng, mycket yoghurtland, shopping (vi tog tåget till camarillo outlet där vi spenderade mååånga timmar). Vi gick även på konserter som Frida, hennes roomies Emilia och Ellen och några andra tjejor vi träffade var med i. De var helt otroligt grymma! Vi gick på bio en kväll och fick lära oss att de inte har några stolsnumrer på biljetten, utan man får sätta sig var man vill...Ni kan ju gissa om jag och Linda såg förvirrade ut först när vi stod och letade efter ett stolsnummer på våra biljetter mitt i en full biosalong.... Sen var vi varje dag på State street som var själva gågatan med alla butiker och resturanger. 
 
Jaa, det var nog första tiden väldigt sammanfattat. Blev ändå en ganska lång text så pluspoäng till er som orkade ta er igenom den texten. Del två, vilket kommer vara vår tripp till LA kommer till helgen ♥
 Linnéa

Härligt! :)URL: http://makeupbylinnea.blogg.se


♫♪ sandra

härliga bilder!URL: http://www.sandramusic.spotlife.se


kattkitty

SÅ härliga BILDER <3 AAH ÄLSKA deURL: http://golddigger.blogg.se/


Lina

Fan va gött:)URL: http://linaohlsen.se


Anna | Lauana

Ser sjukt härligt ut!URL: http://lauana.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?