Projektarbete modetidning
Publicerat den

Okejj så jag har fått en del frågor om mitt projektarbete som jag gjorde i trean på gymnasiet då jag skrev en modetidning. Jag vet själv hur svårt det var att komma på vad jag skulle välja så nu kanske ni modegalna 18-åringar och självklart ni som är yngre och ska göra ett projektarbete om några år, kan få en ide om vad ni vill göra. Jag ska försöka besvara de frågor jag fått och lägger även in lite bilder på den så ni kan se hur den blev. 
 
Jag bestämde mig för att göra en modetidning då jag älskar att skriva men har ingen fantasi till att skriva t.ex. en bok. Jag försökte tänka på vad jag gillar, vad mina intressen är, vad jag gillar att göra på fritiden och alla de innehöll mode. Jag kollade sedan runt lite på nätet och hittade en annan tjej som hade gått media och hade gjort en modetidning men hon hade då istället fokuserade på bilderna och layouten än själva skrivandet. 
 
Jag gick samhäll internationell, inte någon speciell linje med inriktning på mode eller som hade något med kläder att göra utan vanlig hederlig samhälle. Det är ju viktigt att det man väljer har något att göra med den linje man går så jag funderade på hur jag skulle göra tidningen så att den i grunden uppnådde alla de syften som den var tvungen att göra på min linje. När jag pratade med min lärare så berättade jag hur jag hade tänkt mig att jag ville göra en tidning om mode och då fokusera på att skriva om hur modet såg ut förr och idag, jämföra, se hur modet ser ut i andra delar av världen, se hur modebranschen ser ut genom att intervjua olika personer i modebranschen. Så svenskan fick jag ju såklart in när jag skrev, jag fick in historia, olika samhällsklasser, delar av världen och även en del där jag intervjuade folk. Så för min linje och mina lärare var det helt okej att jag skrev en modetidning, det gäller bara att få den att rikta sig till sin linje. Jag tog t.ex. bort sidor som skvallersidor osv. eftersom de inte var relevanta! Sedan var även layout otroligt roligt men den tog otroligt mycket tid och jag valde även att göra reklamuppslag då jag ville att tidningen skulle kännas mer verklig.
 
För mig passade detta jätte bra! Jag hade stunder, precis som de flesta andra treor, då man kände att man lika gärna kunde ge upp men de flesta gånger hade jag otroligt roligt. Jag satt och kollade i modetidningar för att få inspiration, när jag väl hade kommit in i modespråket och hur jag skulle skriva så flöt det på och var riktigt roligt, jag och mamma åkte runt till olika modemässor och jag valde även att åka till London för att kolla modeutbudet där. 
 
Hoppas ni fick svar på alla era frågor! Om inte så skriv resten i kommenarsfältet så svarar jag på dom med! 
 Angelina

oj det lät grymt kul!!! :D

Svar: Ja det var riktigt roligt! :D
elvirall.blogg.seURL: http://leath.blogg.se


REBECCA

Hej :) lust att göra ett bloglovin byte? :)

Svar: Absolut, säg till när du lagt till mig så gör jag samma :D
elvirall.blogg.seURL: http://missrebecca.se


Nelly

Jag skulle vilja veta vart du gjort den ?
Eller har du bara skrivit ut papper och satt ihop ?URL: http://nempanz.blogg.se


Lisen

Men åhh vilket roligt projektarbete!

Svar: Ja det var verkligen roligt :D
elvirall.blogg.seURL: http://liiseen.webblogg.se


Snow White - Creativity - Jewelrymaking

ÅH vad roligt det projektarbetet lät! Tråkigt att jag redan är klar med gymnasiet då haha :D Att man inte tänkte på det! ♥ Tidningen ser fin ut! Får man vet vad du fick för betyg ;)

Svar: Åh tack så mycket :D Ja det blev MVG så allt slit lönade sig :D
elvirall.blogg.seURL: http://snowwhite.blogg.se


A

vilket arbete! måste ha krävts väldigt mycket tid och engagemang!

Svar: Ja det tog otroligt mycket tid men det var värt det i slutändan :D
elvirall.blogg.seURL: http://aiming.blogg.se


bbaraaelin

oj va kul, den ser ut att vara något jag skulle vilja läsa :)!

Svar: Åh va kul att du säger det, det var målet när jag gjorde den att folk skulle vilja läsa den :D
elvirall.blogg.seURL: http://bbaraaelin.blogg.se


Jullan Svensson - foto, vardag & inspiration

Hejsan!
Nu är det så att jag har dragit igång med en tävling där du kan vinna saker till din mobil. Om du nu skulle vara intresserad så har du en länk här. ---> http://svenssonjullan.blogg.se/2012/september/i-samarbete-med-idiwase.html#comment

Ber så mycket om ursäkt om du nu inte gillar sådant här !
Kram ♥URL: http://www.svenssonjullan.blogg.se


emmy

Åh vad kul!URL: http://emmyjohannas.devote.se/


Ofelia

Jättefin! Det ser ju jätteproffsit ut! Vad duktig du är :DURL: http://ooofelias.blogg.se


Amanda - vardag,foton,inspiration, outfit,tutorials,tips& och ibland lite annat! :)

ser ju helt superbra ut :D Du e grym! :)

Svar: Åh tusen tack, va söt du är :D
elvirall.blogg.seURL: http://mandacecilia.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?